Bleskové těstoviny na italský způsob

46
- reklama -

Suroviny
2 porce

Bezvaječné těstoviny jakéhokoli tvaru
rajčatový protlak
kuřecí šunka
1 čerstvá paprika
1 malá cibule
2 lžíce olivového oleje
2 vejce
3 plátky eidamu
sůl
sušená bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvařit ve slané vodě.


    Zobrazit celý recept

  2. Cibuli nakrájet nadrobno, papriku, šunku a eidam na kostičky.

  3. Rajský protlak smíchat s se lžící sušené bazalky.

  4. Na pánvi nechat rozpálit 2 lžíce olivového oleje, na něm opéci cibuli s paprikou, potom přidat šunku, těstoviny a vejce, míchat dokud nebude směs hezky propojená.

  5. Nakonec přidat eidam a servírvat.

Poznámka od kuchařky

Nemám ráda plýtvání, takže tento recept je ideální když mi zbyde kousek kuřecí šunky, odřezky paprik a protlak nebo rajčatová omáčka ke špagetám.