- reklama -
Suroviny
2 porce
- Bezvaječné těstoviny jakéhokoli tvaru
- rajčatový protlak
- kuřecí šunka
- 1 čerstvá paprika
- 1 malá cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 vejce
- 3 plátky eidamu
- sůl
- sušená bazalka
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvařit ve slané vodě.
-
Cibuli nakrájet nadrobno, papriku, šunku a eidam na kostičky.
-
Rajský protlak smíchat s se lžící sušené bazalky.
-
Na pánvi nechat rozpálit 2 lžíce olivového oleje, na něm opéci cibuli s paprikou, potom přidat šunku, těstoviny a vejce, míchat dokud nebude směs hezky propojená.
-
Nakonec přidat eidam a servírvat.
Poznámka od kuchařky
Nemám ráda plýtvání, takže tento recept je ideální když mi zbyde kousek kuřecí šunky, odřezky paprik a protlak nebo rajčatová omáčka ke špagetám.
Kuchařka: Hanule