
- reklama -
Suroviny
- 2 kelímy bílého jogurtu (nebo kefíru )
- 2 kelímky polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva ( nebo lžička sody)
- 2 vejce
- sůl
- kečup
- libovolná náplň na pizzu
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny smícháme, vyválímé těsto, přeneseme ho na vymazaný a vysypaný plech, potřeme kečupem a poklademe libovolnou nádivkou podle vlastní fantazie a chuti.
-
Pečeme asi 20-25 minut v předem vyhřáté troubě na 180°C.
Poznámka od kuchařky
Pizzu jsem potřela kečupem, naplnila jsem ji podušenými houbami, mozzarellou, uzeninou, nivou, rajčátky, petrželkou, apod. Je to syté a dobré jídlo a vyřádíme se na náplni, jak chceme.
Kuchařka: varilamyskakasicku









