Bílé jablko

43
- reklama -

Suroviny
4 porce

600 g kuřecího masa
grilovací koření
2 lžíce sójové omáčky
2 vejce
2 lžíce solamylu
200 g mražené kukuřice
3 jablka
olej
2 utřené stroužky česneku
50 ml bílého vína
sůl
pepř
200 ml tatarské omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájejte kuřecí maso. Dejte ho do mísy, okořeňte grilovacím kořením, sójovou omáčkou, přidejte vejce a solamyl. Promíchejte a nechte v chladu rozležet.


    Zobrazit celý recept

  2. Nechte povolit mraženou kukuřici.

  3. Oloupejte a nakrájejte jablka.

  4. Na pánvi na oleji opečte maso dozlatova, přebytečný olej slijte. K opečenému masu přidejte nakrájená jablka a kukuřici, promíchejte, přidejte česnek, podlijte bílým vínem a lehce poduste. Podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte tatarskou omáčku a již nevařte, aby se tatarka neoddělila a nerozpustila.