
- reklama -
Suroviny
- 300 g bílých fazolí
- 1 cibule
- 1 balení uzeného Šmakouna
- stroužek česneku
- 1 lžíce špaldové mouky
- 1 lžíce rostlinného oleje
- majoránka
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Fazole uvaříme ve vodě doměkka. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, zahustíme lžící mouky a vmícháme ji do uvařených fazolí.
-
Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, sůl a pepř. Uzeného Šmakouna nakrájíme na kostičky a orestujeme ho dohněda na pánvi. Podáváme s uvařenými fazolemi a snítkou pažitky.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂
http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa