- reklama -
Suroviny
2 porce
- sojový granulát
- bezlepková strouhanka
- vejce
- bezlepková mouka
- koření na mleté maso
- podravka
- bezlepkové bulky
- salát
- rajče
- okurku
- plátek sýra
- kečup
- tatarka
- cibule
Postup přípravy receptu
-
Uvařím půlku sojového granulátu ve vodě s podravkou. Nechám vychladit, naložím do trochy oleje a koření na mletá masa (nejlépe den předem a nešetřit s kořením).
-
Pro tvorbu karbenátků přidám trochu mouky, 1-2 vajíčka, strouhanku. Vytvořím karbenátky. Velikost každý dle sebe, záleží taky hodně na velikosti bulek.
-
Smažit dle libosti, já mám ráda pořádně křupavou kůrčičku na karbenátku.
-
Bulky si rozpůlím a na pánvičce lehce opeču. Jak je karbenátek hotový, položím na bulku, na to hned sýr, aby se pěkně ohřál a pak zdobím dle libosti.
Kuchař: katerinabb