Bezlepkový kokosový cheesecake

64
- reklama -

Suroviny
12 porcí

Těsto:
100 g kokosu
45 g másla
30 ml mléka
1 vejce
30 g třtinového cukru
Krém:
500 g tvarohu
200 g řeckého bílého jogurtu
25 g kakaa
100 g másla
50 g třtinového cukru
Na vymazání:
máslo
kokos

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na těsto smícháme a vmačkáme do menší dortové formy vymazané máslem a vysypané kokosem. Pečeme na 190 °C cca 15 minut.

  2. Korpus necháme vychladnout.

  3. Máslo utřeme s cukrem, vmícháme tvaroh, jogurt a kakao.
    Krém natřeme na korpus a dáme na dvě hodiny ztuhnout do lednice.

Poznámka od kuchařky

Nutriční hodnoty na 100 g:

10,6 g sacharidy

23,8 g tuky

8,3 g bílkoviny