Bezlepkové brynzové halušky

211
- reklama -

Suroviny
3 porce

Suroviny na halušky:
200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal
200 ml vody
2 vejce
Ostatní suroviny:
150-200 g brynzy
150 g slaniny

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažení necháme odkapat v cedníku.


    Zobrazit celý recept

  2. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Servírovat můžeme dvojím způsobem:
    1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou.
    2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky.

Poznámka od kuchařky

http://www.nominal.cz