- reklama -
Suroviny
- 1 hera
- 1 sklenice vody
- 3 lžíce kakaa
- 1 vanilkový cukr
- 4 vejce
- 2 sklenice bezlepkové mouky RUMINI Universal
- 1 kypřící prášek do pečiva
- kokos
- 2 sklenice cukru moučka
Postup přípravy receptu
-
V hrnci rozpustíme heru, přidáme sklenici vody, 2 sklenice cukru moučky a kakao.
-
Za stálého míchání vaříme asi 5 minut.
-
Uvařenou hmotu necháme vychladit.
-
Jednu sklenici odebereme.
-
Do zbylé hmoty přidáme vanilkový cukr, vejce, bezlepkovou mouku a prášek do pečiva.
-
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct.
-
Pečeme na 180°C cca 30 minut.
-
Ještě teplou buchtu polijeme odebranou čokoládovou hmotou, kterou rozetřeme po celé buchtě.
-
Zasypeme kokosem a dáme vychladit.
-
Jakmile buchta schládne, můžeme podávat.
Kuchařka: Rumini