
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 3 plátky vepřové krkovičky
- sůl
- pepř
- 3 lžičky sušené bazalky
- 3 lžíce oleje
- 1 střední cibule
- 2 lžičky cukru krystal
- 1 sterilovaná zeleninová směs Kunovjanka
- 2 stroužky česneku
- worcester
- sojová omáčka
- olej na pánev
Postup přípravy receptu
-
Plátky krkovičky jemně naklepeme, osolíme je a opepříme. Nakrájíme na nudličky.
-
V misce smícháme sušenou bazalku a olej, nudličky masa vložíme do misky a promícháme, necháme alespoň 1 hodinu uležet.
-
Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na půlkolečka nakrájenou cibuli, necháme ji zezlátnout a přidáme cukr krystal, necháme ho rozpustit a cibuli opečeme dohněda, přidáme přepůlené stroužky česneku, pak teprve vložíme nudličky masa a zprudka je opečeme, až se maso zatáhne, přidáme několik kapek worcesteru a sojové omáčky.
-
Nakonec přidáme scezenou zeleninu, kterou necháme při restování malinko zhnědnout.
Kuchařka: ivulinka









