- reklama -
Suroviny
- 250 g světlé tlačenky
- 250 g tmavé tlačenky
- 1 Moravanka
- 1 cibule
- 1 červená cibule
- 1 pl kremžské hořčice
- 1 kl worchesteru
- sůl
- mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Obě tlačenky nakrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy.
-
Cibule nakrájíme na plátky a přidáme k tlačence.
-
Moravanku slijeme, zeleninu přidáme do mísy, větší kousky pokrájíme, lák necháme.
-
Směs v misce promícháme, osolíme a opepříme.
-
Do láku přidáme hořčici, worchester a promícháme. Nalijeme na salát, promícháme a necháme uležet.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s čerstvým pečivem.
Kuchařka: Lenunka