Barevný mišmaš nepečený

53
- reklama -

Suroviny

2 sáčky ochucené barevné rýže – Arizonky
1 mango
1 velký balíček piškotů
2 banány
2 plechovky jahod
1 vanilkový pudink
1 l mléka
2 karamelové pudinky
2 vaničky tvarohu
2 vanilkové cukry

Postup přípravy receptu

  1. Pekáček vyložíme alobalem.


    Zobrazit celý recept

  2. Na drobno nakrájíme mango, posypeme dno pekáčku.

  3. Na to nasypeme barevnou sladkou rýži.

  4. Scedíme kompotované jahody a z 1/2l šťávy a vanilkového pudinku uvaříme želatinu.

  5. Želatinu nalijeme na rýži.

  6. Poklademe obráceně piškotama, na které nasypeme jahody a položíme podílně nakrájené banány.

  7. Z mléka uvaříme karamelový pudink. Ještě do horkého pudinku rozmícháme tvaroh a přidáme vanilkový cukr.

  8. Pudink nalejeme jako poslední vrstvu do pekáčku a pak celé necháme do druhého dne ztuhnout v lednici. Vychlazené a ztuhlé vyklopíme na tácek a můžeme hodovat.

Poznámka od kuchařky

Dezert není moc sladký, proto si množství cukru můžete upravit dle své chuti.