- reklama -
Suroviny
- 2 sáčky ochucené barevné rýže – Arizonky
- 1 mango
- 1 velký balíček piškotů
- 2 banány
- 2 plechovky jahod
- 1 vanilkový pudink
- 1 l mléka
- 2 karamelové pudinky
- 2 vaničky tvarohu
- 2 vanilkové cukry
Postup přípravy receptu
-
Pekáček vyložíme alobalem.
-
Na drobno nakrájíme mango, posypeme dno pekáčku.
-
Na to nasypeme barevnou sladkou rýži.
-
Scedíme kompotované jahody a z 1/2l šťávy a vanilkového pudinku uvaříme želatinu.
-
Želatinu nalijeme na rýži.
-
Poklademe obráceně piškotama, na které nasypeme jahody a položíme podílně nakrájené banány.
-
Z mléka uvaříme karamelový pudink. Ještě do horkého pudinku rozmícháme tvaroh a přidáme vanilkový cukr.
-
Pudink nalejeme jako poslední vrstvu do pekáčku a pak celé necháme do druhého dne ztuhnout v lednici. Vychlazené a ztuhlé vyklopíme na tácek a můžeme hodovat.
Poznámka od kuchařky
Dezert není moc sladký, proto si množství cukru můžete upravit dle své chuti.
Kuchařka: hanahcotton