Barevná rýže s tuňákem

52
- reklama -

Suroviny
2 porce

2 hrníčky dušené rýže
1 tuňák ve vlastní šťávě
1 lžíce kečupu
1 lžička mleté červené papriky
1 lžička kurkumy
2 lžíce sekané pažitky

Postup přípravy receptu

  1. Jeden hrnček ryže zmiešame s kurkumou a 2 lyžicami šťavy z tuniaka.


    Zobrazit celý recept

  2. Druhý hrnček ryže zmiešame s kečupom a paprikou.

  3. Tuniaka scedíme a premiešame s pažitkou.

  4. Do kovového prstenca vrstvíme postupne : kečupová ryža, tuniak, kurkumová ryža. Každú vrstvu jemne pritlačíme.

  5. Prstenec opatrne vyberieme a ryžu podávame so zeleninou.

Poznámka od kuchařky

Recept mám z knihy Břicháč Tom.