
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 2 lžíce cukru
- 4 lžíce křupavých ovesných vloček
- jablečná štáva
- 200 g kokosového mléka
- 400 g nízkotučného jogurtu
- 4 banány
Postup přípravy receptu
-
V pánvi rozpustíme na prudkém ohni cukr, přidáme ovesné vločky a necháme zkaramelizovat. Budou-li se vločky lepit k sobě, přidáváme jablečnou šťávu, dokud se od sebe neoddělí.
-
Směs krokantu a ovesných vloček utřeme s kokosovým mlékem a jogurtem do krémova. Banány oloupeme, nakrájíme na silné plátky a zalijeme je kokosovo-krokantovým jogurtem.
Poznámka od kuchařky
Kdyby ste si nevědeli rady, napište, a já odpovím co nejdříve.
Kuchařka: Marketicka