
- reklama -
Suroviny
- 1 hrnek ovesných vloček
- 1 hrnek špaldové mouky
- 3 zralé banány
- 1 vejce
- 2 lžičky kypřícího prášku
- 3/4 hrnku rostlinného mléka
- špetka soli
- 1 odměrka čokoládového proteinu (pokud nemáte, nahraďte medem)
- 1 lžička perníkového koření
- kokosový olej
- lžíce kakaa
Postup přípravy receptu
-
Do mísy nakrájíme banány a vidličkou je rozmačkáme. Přidáme ostatní suroviny, kromě kokosového oleje a kakaa. Připravíme hladké těsto, které vlijeme do koláčové formy vymazané kokosovým olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 25 minut.
-
Hotový koláč necháme vychladnout. Mezitím připravíme polevu, kterou vytvoříme smícháním rozehřátého kokosového oleje, kakaa a medu. Polevu nalijeme na upečený koláč, ozdobíme ovocem a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂
http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa