- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 500 g měkkého polotučného tvarohu
- 4 banány
- 3 vejce
- 1 polévková lžíce Hi-maize
- 1 lžička citronové šťávy
Postup přípravy receptu
-
Troubu vyhřejeme na 180°C.
-
V misce utřeme tvaroh s celými vejci a 2 rozmixovanými banány. Přidáme citrónovou šťávu a Hi-maize. Připravíme si formu na srnčí hřbet, vyložíme pečícím papírem a vylijeme tvarohové těsto.
-
Ponoříme tam celý banán a pečeme 30-50 minut při teplotě 180°C.
Poznámka od kuchařky
1 porce: 208 kcal, 15g bílkovin, 20g sacharidů, 7g tuku, 3g vlákniny
Hi-maize = rezistentní škrob
Kuchař: kordy