
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Korpus:
- 1 šálek mandlí
- 1 šálek datlí
- skořice
- Čokoládová náplň:
- 1,5 lžíce karobu
- 1,5 lžíce kakaa
- 1 lžíce nasekaných kakaových bobů
- hrst nasekaných mandlí nebo lískových oříšků
- 3 lžíce kokosového oleje
- 2 lžíce agáve
- Banánová poleva:
- 1 banán
- 1/2 avokáda
- 5-6 datlí
Postup přípravy receptu
-
Na korpus vše rozmixujeme a vytvoříme tuhou kuličku těsta. Vyplníme formičky s důlkem uprostřed a necháme vychladnout v lednici.
-
Vytvoříme podle receptu čokoládu a nezapomeneme nahradit sladidlo banánem. Vytáhneme formičky z lednice a vyklepneme těsto. Trochu zarovnáme hrany, pokud to je potřeba a plníme po okraj čokoládou.
-
Na banánovou polevu vše rozmixujeme do tuhého krému. Kdyby byl moc tekutý, ale neměl by být, přidejte avokádo a opět přislaďte. Krémem naplníme zdobící nástroj a teď už je to na vás.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: RAWMANIA.cz