
- reklama -
Suroviny
    
- kuřecí prso uvařené v zeleninovém vývaru do hodně měkka
- 1 mrkev
- 1 papája
- 1 avokádo
- šťáva z limetky
- wasabi
- světlá sojová omáčka
- sůl
- pepř
- petrželka / koriandr
Postup přípravy receptu
- 
V misce smícháme sojovku, limetkovou šťávu, maličko wasabi a trochu pepře. Očištěnou mrkev a papáju buď nakrájíme na tenoučké nudličky nebo nastrouháme a dáme na chvíli marinovat do misky. 
 Kuřecí prso natrháme.
- 
Rozřízneme bagetku, obě řezné plochy mázneme štědře avokádem, 
 vložíme natrhané kuřecí, mrkev a papáju, petrželku / koriandr, můžeme přidat pár mrazem sušených višní.
- 
Přiklopíme a podáváme. 
            Kuchařka: Eja57
        
