
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 400 g mletého masa
- 4 rajčata
- kousek pórku
- 1 malou cibuli
- 2 malé bagety
- plátkový sýr
- 1 balení kuřecích jater (chlazených)
- konzerva fazolí v tomatu
- sůl
- kmín
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Bagety rozkrojíme a vydlabeme, potřeme máslem a naplníme osoleným a opepřeným masem.
-
Dáme do trouby a pečeme pod alobalem asi 20 minut. Pak na bagetu dáme nakrájená rajčata a pórek nakrájený na kolečka a poklademe proužky sýru. Dáme znovu do trouby zapéct než se sýr roztaví.
-
Než se upeče bageta, tak si usmažíme kuřecí játra na kmíně a cibulce. Fazolky ohřejeme.
-
Na talíř dáme bagetu a přidáme játra a fazolky. Ozdobíme paprikou.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: mneneznas