Bageta s kuřecími játry a fazolkami

60
- reklama -

Suroviny
4 porce

400 g mletého masa
4 rajčata
kousek pórku
1 malou cibuli
2 malé bagety
plátkový sýr
1 balení kuřecích jater (chlazených)
konzerva fazolí v tomatu
sůl
kmín
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Bagety rozkrojíme a vydlabeme, potřeme máslem a naplníme osoleným a opepřeným masem.

  2. Dáme do trouby a pečeme pod alobalem asi 20 minut. Pak na bagetu dáme nakrájená rajčata a pórek nakrájený na kolečka a poklademe proužky sýru. Dáme znovu do trouby zapéct než se sýr roztaví.

  3. Než se upeče bageta, tak si usmažíme kuřecí játra na kmíně a cibulce. Fazolky ohřejeme.

  4. Na talíř dáme bagetu a přidáme játra a fazolky. Ozdobíme paprikou.