Babiččin žvýkačkový dort

71
- reklama -

Suroviny

dortové oplatky
celé máslo
vanilkový pudink
vanilkový cukr
moučkový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si uvaříme puding a necháme ho vychladnout.

  2. Mezitím než puding úplně vychladne, rozetřeme máslo s moučkovým a vanilkovým cukrem.

  3. Když je puding studený, opatrně ho po lžících přidáváme, pokud nám směs nedělá hrudky, můžeme pudink vylít celý najednou.

  4. Dobře rozmícháme.

  5. Takto vytvořenou směs mažeme na dortové oplatky (dáváme oplatku a na to vrstvu směsi).

  6. Dort necháme na cca hodinku odležet v lednici.

Poznámka od kuchařky

Dortové oplatky jsou nejlepší kulaté, ale není to nutné.

Pudink nemusí být jen vanilkový, ale jakýkoli, na který máte chuť.

Poměr surovin (cukru) je jen na Vás.

Tento dort dělá moje babička a moc nám chutná, je to rychlý a snadný recept. Jinak, se žvýkačkami nemá nic společného :-))