- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 okurka nastrouhaná na kolečka
- 1 avokádo nakrájené na kostičky
- 1 červená cibule nakrájená na půlkruhy
- 150 g salátu (listy jedno jakých posekaných na menší kousky)
- dresink:
- 80 g light majonézy
- 2 lžíce čerstvé citrónové šťávy
- 2 lžíce zakysané smetany
- 1 lžíce nasekané petrželky
- 1-2 lžíce vody
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou zeleninu společně promícháme.
-
Na dresink smícháme všechny ingredience a necháme 10 minut odležet.
-
Na jednotlivé porce zeleniny poté klademe přiměřené množství dresinku.
Poznámka od kuchařky
Do salátu se výborně hodí osmažené krevety na česneku.
Kuchařka: aadulka