
- reklama -
Suroviny
- 3 kousky kuřecích prsou (pokrájených a orestovaných)
- 1 hlávkový salát nakrájený na malé kousky
- 1 hrnek čerstvého špenátu (lístky)
- 1 hrnek fazole
- Dressing:
- 2 lžíce hnědého cukru
- 3 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce sezamového oleje
- 1/2 limetky
Postup přípravy receptu
-
V menší míse smíchejte sojovou omáčku, cukr, olej a vymačkejte šťávu z limetky. Máme hotový dressing.
-
Dále smíchejte salát, špenátové listy, fazolky a kousky kuřecích prsíček ve větší nádobě. Nechte asi na 30 minut ochladit v lednici.
-
Před podáváním polijte salát dressingem a můžeme servírovat.
Kuchař: dextra