![Asijsky bůček_5ff84ddde9284.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/asijsky-bucek_5ff84ddddaf7a.jpeg)
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 kg liboveho veproveho bucku
- sul
- pepr
- 4 vejce
- 4 lzice solamylu
- 2 lzice sojove omacky
- 4 lzice ustricove omacky
- chilli prasek
- 1 chilli papricka
- olej
Postup přípravy receptu
-
Maso osolime, opeprime a nalozime pres noc ve smesi vajec a solamylu.
-
Pri priprave se snazime co nejvice smesi zanechat na mase a na oleji smazime dozlatova. Ja smazim ve velkem mnozstvi oleje a maso potom zcedim a vratim do panve.
-
Pridame chilli prasek a ustricovou omacku.
-
Zdobime jarni cibulkou a palivou paprickou. Pro podporeni chuti muzeme pridat glutasol.
-
Podavame s ryzi, nebo s nudlemi.
Kuchařka: aachje