
- reklama -
Suroviny
- 250 g asijských instantních nudlí (Lidl – Asijský týden)
- 1/2 balíčků čínské zeleninové směsi – cca 250g
- hrst jidášova ucha (předem namočit, nakrájet na proužky)
- 1 cibulka (menší)
- 2 stroužky česneku (menší)
- olej
- sůl
- pepř
- drcený kmín
- cca 5 lžic sojové omáčky
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme česnek nakrájený na plátky, krátce osmahneme. Přisypeme zeleninu a za častého promíchávání krátce ohřejeme do částečného změknutí. Nezapomeneme osolit, opepřit, trošku drceného kmínu.
-
K hotové zelenině – aby nebyla úplně měkká – přidáme nudle připravené dle návodu a houby. Promícháváme se zeleninou, přidáme sojovku a krátce prohřejeme.
Poznámka od kuchařky
kdo chce, přidávám občas ještě sojové maso …
Kuchařka: Montanka