
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 zeleninová směs (69%) ze zeleniny z Dálného východu a jemných, naklíčených fazolí Mungo (12%)
- máslo
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Směs vyndáme za sáčku, dáme na pánev s máslem a restujeme, až se vydusí veškerá voda a probublává jen tuk (cca 10 minut).
-
Dochutíme solí a pepřem, je-li potřeba.
-
Jako přílohu např. brambory. Určitě by chutnala i s rýží jako rizoto.
Poznámka od kuchařky
Zelenina obsahuje: Mrkev; pórek; naklíčené fazole Mungo; hrách; bílé hlávkové zelí; květák; bambusové výhonky; paprika; pitná voda; houby Mu-Err; žampiony; mladé lusky hrachu; rostlinné tuky; kandovaný zázvor; sůl; cukr; aroma; atd. … + různá ochucovadla, viz fotka.
Kuchař: clupmi