Arašídovo-čokoládový koláč

48
- reklama -

Suroviny

275 g hladké mouky
1 prášek do pečiva
115 g krupicového cukru
1 vanilkový cukr
2 vejce
200 ml mléka
85 g rozpuštěného másla
170 g arašídového másla
100 g nasekané kvalitní čokolády

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme mléko, vejce, arašídové máslo a rozpuštěné máslo a důkladně metličkou rozmícháme. Přidáme oba cukry a opět rozmícháme. V druhé míse smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme k tekuté směsi. Nakonec do těsta přidáme nasekanou kvalitní čokoládu (já použila hořkou).


    Zobrazit celý recept

  2. Těsto rozetřeme na menší plech (těsto je trochu hutnější) a pečeme na 170°C přibližně 20 minut.

  3. Nakonec koláč můžeme ozdobit rozpuštěnou čokoládou a nasekanými arašídy.