- reklama -
Suroviny
- 275 g hladké mouky
- 1 prášek do pečiva
- 115 g krupicového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 2 vejce
- 200 ml mléka
- 85 g rozpuštěného másla
- 170 g arašídového másla
- 100 g nasekané kvalitní čokolády
Postup přípravy receptu
-
Do mísy dáme mléko, vejce, arašídové máslo a rozpuštěné máslo a důkladně metličkou rozmícháme. Přidáme oba cukry a opět rozmícháme. V druhé míse smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme k tekuté směsi. Nakonec do těsta přidáme nasekanou kvalitní čokoládu (já použila hořkou).
-
Těsto rozetřeme na menší plech (těsto je trochu hutnější) a pečeme na 170°C přibližně 20 minut.
-
Nakonec koláč můžeme ozdobit rozpuštěnou čokoládou a nasekanými arašídy.
Kuchařka: Andyscha