
- reklama -
Suroviny
- 600 g kuřecích prsou
- 15-20 špenátových listů
- 3 PL chilli oleje
- sůl
- 3 KL koření andělská křídla
- 400 ml kokosového mléka
- 50 g nakrájeného paprikáše
- 1 chilli papričku
- 1 žlutou papriku
- 10 cherry rajčátek
- 1 Kl sušeného česneku
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, osušíme. Nakrájíme si plátky, které mírně naklepeme.
-
Plátky posolíme, okořeníme sušeným česnekem a poklademe špenátovými listy.
-
Plátky masa přehneme, sepneme jehlou a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, přidáme nakrájený salám a nakrájenou chilli papričku.
-
Podlijeme kokosovým mlékem a dusíme, dokud není maso měkké.
-
Nakonec přidáme nakájenou papriku a překrojená rajčátka. Necháme asi 5 min. podusit a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Jako příloha byla Tarhoňa, může se podávat i s bramborem.
Kuchařka: suslajda