Ananasové řezy Orgasmus III

165
- reklama -

Suroviny
30 porcí

1,5 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
2 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžičky sody
1 konzerva ananasu (ananas kompot)
Krém:
1 pomazánkové máslo klasik
1 smetana na šlehání
1 kupovaný vanilkový pudink se šlehačkou v kelímku
1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: vše smícháme dohromady s rozmixovaným ananasovým kompotem. Upečeme. Nelekněte se, buchta se bude zdát skoro připálená, ale díky tomu ananasovému kompotu zhnědne. Poté vyndejte.

  2. Až vychladne, nalijte krém. Nejdříve ušlehejte smetanu, pak přidejte pudink a poté pomazánkové máslo s cukrem.

  3. Nakonec pocákejte čokoládou.

Poznámka od kuchařky

Pečeme tak 30 min na 180 st.