
- reklama -
Suroviny
30 porcí
- 1,5 hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru krupice
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
- 2 lžičky sody
- 1 konzerva ananasu (ananas kompot)
- Krém:
- 1 pomazánkové máslo klasik
- 1 smetana na šlehání
- 1 kupovaný vanilkový pudink se šlehačkou v kelímku
- 1 vanilkový cukr
Postup přípravy receptu
-
Těsto: vše smícháme dohromady s rozmixovaným ananasovým kompotem. Upečeme. Nelekněte se, buchta se bude zdát skoro připálená, ale díky tomu ananasovému kompotu zhnědne. Poté vyndejte.
-
Až vychladne, nalijte krém. Nejdříve ušlehejte smetanu, pak přidejte pudink a poté pomazánkové máslo s cukrem.
-
Nakonec pocákejte čokoládou.
Poznámka od kuchařky
Pečeme tak 30 min na 180 st.
Kuchařka: zelva3