- reklama -
Suroviny
- 1 ananas
- 120 g hladké mouky
- 1 vejce
- 200 ml bílého vína
- 1 vanilkový puding
- špetka soli
- mletý cukr
- skořice na obalení
- cca 4 lžíce polohrubé mouky
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Ananas okrájíme a nakrájíme na plátky 8-10 mm. Tuhou vnitřní část vykrojíme.
-
Z hladké mouky, vejce, vína, pudingu a soli uděláme těstíčko.
-
Ananasové kroužky osušíme papírovou utěrkou, obalíme polohrubou moukou a namočíme do těstíčka. V rozehřátém oleji smažíme dorůžova.
-
Hotové necháme na papírové utěrce okapat od oleje a obalíme v cukru se skořicí.
Kuchař: Jenda1