Amoleta cibulová Fantozzi

77
- reklama -

Suroviny
1 porce

2x vejce
2x menší cibule
lžička Podravky
dvě lžíce vody
trochu oleje na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozklepneme do hrnečku přídáme lžičku Podravky a dvě lžíce vody, vidličkou rozkvedláme. Připravíme si cibuli, tak že ji nakrájíme na podlouhlé větší kusy a na pánvi ji smažíme dokud nezesklovatí a nezměkne. Pozor aby nezačala hnědnout!

  2. Až je cibule hotová rovnoměrně ji na pánvi rozprostřete a nalejte na ní připravené vajíčko s podravkou aby byla všechna ponořena ve vajíčku. Snižte teplotu a smažte bez obrácení. Pokud se vám amoleta při vyndávání na talíř potrhá nevadí je i tak dobrá. Podává se s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Dobrou chuť 🙂