Allien – vetřelcova vejce

56
- reklama -

Suroviny

Na 1 porci
80 g mletého vepřového masa (raději libové)
Česnek
Sůl
pepř
oregáno
Strouhanka (bude-li vůbec třeba)
1 ks vejce (natvrdlého vejčete odskořápkovaného)

Postup přípravy receptu

  1. Ano, pozemšťané jim říkají Pštrosí vejce. Z masové fáše mokrými rukami uplácáme „pleskavici“, do které zabalíme vajíčko a dáme nastojato péci do trouby 200°C.

  2. Po chvilce, až se maso zatáhne, tak predátorka křížem nakrojíme a ještě mu dopřejeme chvilku v teple.

  3. Hotovou potvorku adjustujeme (pro případ předčasného vylíhnutí pracujeme pro jistotu s rouškou nebo v masce) dle vlastní fantazie a podáváme po teplu, ale jedlá je i po studenu.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/allien-vetrelcova-ve…

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…