
- reklama -
Suroviny
1 košík
- 250 g listového těsta
- 5-6 rajčat
- 200 g Ementálu
- bazalka
- tymián
- sůl
- pepř
- 2 lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy receptu
-
Listové těsto vyválíme do kruhu a vložíme jej do kulaté pečící nádoby vystlané pečícím papírem.
-
Dno listového těsta potřeme hořčicí, poklademe nakrájenými rajčaty, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným sýrem, bazalkou a tymiánem. Postup opakujeme, končíme strouhaným sýrem, který opět posypeme bazalkou a tymiánem.
-
Vložíme do vyhřáté trouby a pečemě 20 min na 220-250 stupňů, podle toho, jak nám peče trouba.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-Jiří Babica včerejší pořad. Já jsem musela odbíhat, tak jsem si recept úplně nezapamatovala, ale naše Michalka jej sledovala a tak mi dnes celý můj oběd udělala sama. Mám z ní velikou radost, je vidět, že má rodinné geny na vaření:-)).
Kuchařka: JanaDorazinova