Hovězí kostky s párkem

48
- reklama -

Suroviny
4 porce

400 g hovězího předního masa
200 g telecích párků
1 cibule
1 palice česneku
2 lžíce slunečnicového oleje
sůl
3 lžičky koření Drákulova smrt
tmavá jíška

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a párky na slabší kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a stroužky můžeme ponechat celé.


    Zobrazit celý recept

  2. Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, osolíme a posypeme kořením. Přidáme česnek, promícháme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a maso udusíme do měkka.

  3. K měkkému masu přidáme nakrájené párky a vše zahustíme jíškou. Krátce provaříme, odstavíme a podáváme.
    Podáváme s knedlíkem.

Poznámka od kuchařky

Pokrm je trochu ostrý.