![Hovězí kostky s párkem_5ff97fbfe5cc2.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/hovezi-kostky-s-parkem_5ff97fbfd5dc4.jpeg)
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 400 g hovězího předního masa
- 200 g telecích párků
- 1 cibule
- 1 palice česneku
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- sůl
- 3 lžičky koření Drákulova smrt
- tmavá jíška
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky a párky na slabší kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a stroužky můžeme ponechat celé.
-
Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, osolíme a posypeme kořením. Přidáme česnek, promícháme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a maso udusíme do měkka.
-
K měkkému masu přidáme nakrájené párky a vše zahustíme jíškou. Krátce provaříme, odstavíme a podáváme.
Podáváme s knedlíkem.
Poznámka od kuchařky
Pokrm je trochu ostrý.
Kuchařka: JanaB1