
- reklama -
Suroviny
- Piškot:
- 4 vejce
- 16 dkg cukru krystalu
- 8 lžic horké vody
- 14 dkg polohrubé mouky
- kakao podle chuti
- 1/2 prášku do pečiva
- Krém:
- 0,25 l mléka
- 3 dkg polohrubé mouky
- 3 dkg másla
- 1 máslo
- 20 dkg moučkového cukru
- kakao podle chuti
Postup přípravy receptu
-
Těsto: Ušleháme 4 vejce,16 dkg cukru a 8 lžic horké vody. Potom přidáme 14 dkg polohrubé mouky, kakao a půl prášku do pečiva. Upečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu ve středně teplé troubě.
-
Krém: Na kaši uvaříme 0,25 l mléka ,3 dkg másla a 3 dkg polohrubé mouky. Utřeme 1 máslo ,20 dkg moučkového cukru, kakao a do utřeného přidáme vychladlou kaši. Do hotového krému přidáme trochu rumu.
-
Nakonec polejeme čokoládovou polevou.
Kuchařka: IvanaS








