Brambory s červenou cibulí – jednoduchý „bavorský“ salát

192
- reklama -

Suroviny
4 – 6 porcí

cca 700 g kvalitních brambor
2 střední červené cibule
ocet
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, a necháme zchladnout.


    Zobrazit celý recept

  2. Když jsou brambory úplně studené, rozšťoucháme je.

  3. Červenou cibuli nakrájíme na hrubší kousky, a spolu s octem je jemně vmícháme do studených brambor.

  4. Ochutnáme a pokud jsou brambory dost kyselé, dochutíme je ještě pepřem….

Poznámka od kuchařky

Brambory jsou výbornou přílohou k masu, ale dají se jíst a jako salát – hlavní jídlo.

Nenahrazujte červenou cibuli za bílou….hodně se to podepíše na chuti.