- reklama -
Suroviny
- 2 pomeranče
- 2 kiwi
- 600 g jogurtu
- 300 ml pomerančového džusu
- plechovku broskví
- 2 vanilkové pudingy
- balení piškotů
- cukr podle chuti
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve si uvaříme puding z džusu a pudingu. Dáme pozor, aby se nepřipálil, směs je hodně hustá, a necháme mírně vychladnout.
-
Vhodnou misku vyložíme alobalem a vyložíme ji nakrájeným pomerančem a kiwi.
-
Jogurt smícháme s vychladlým pudingem, přidáme nakrájené broskve a trochu cukru.
-
Do misky vkládáme na střídačku vrstvu piškotů a jogurtu. Zakončíme piškoty. Přiklopíme alobalem a dáme do lednice ztuhnout nejlépe do druhého dne.
Kuchařka: Iduun