
- reklama -
Suroviny
- vepřové plecko
- 5 stroužku česneku
- sůl
- pepř
- olej
- bílé víno
- Na brambory:
- hladká mouka
- brambory
- sádlo
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupejte, umyjte a nakrájejte. Plech vymažte sádlem. Brambory poprašte trochou hl. mouky a v hrnečku si roztopte trochu sádla a polijte tím brambory. Dejte péct. V průběhu pečení brambory otočte a posolte.
-
Maso umyjte, naklepte, a nakrájejte. Osolte a opepřete. Pánvičku si rozehřejte a vlijte olej. Dejte maso na pánev a z obou stran v rychlosti opečte.
-
Na toto maso nakrájejte česnek, podlijte bílým vínem, přikrýjte a dejte péct na 180 stupňů asi 20- 30 minut.
Kuchařka: lucie2211









