
- reklama -
Suroviny
- 1 větší hrst vepřových škvarků
- 1 větší hrst smažené sušené cibulky
- 1 polévková lžíce sušeného česneku
- celý kmín na posypání
- sádlo na pomazání a vymazání pekáčku
- 1 lžíce soli
- (kynuté těsto viz poznámka)
Postup přípravy receptu
-
Nejprve do pekárny dáme tekuté suroviny, posléze sypké včetně škvarků, cibulky a česneku.
-
Těsto necháme vypracovat a vykynout.
-
Do vymazaného pekáčku klademe z těsta vytvarované buchtičky, necháme ještě nakynout, potřeme sádlem, posypeme kmínem a poté dáme do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme do růžova cca 30 minut.
Poznámka od kuchařky
http://www.toprecepty.cz/recept/21558-honzovy-buch…
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea