- reklama -
Suroviny
- 1 balení amerických brambor
- 50 g strouhanky
- 500 g vepřového mletého masa
- 2 lžíce petrželky
- 1 stroužek česneku
- 50 g strouhaného parmazánu
- pepř, sůl
- 2 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejte na 180-200°C, na plech vyložený pečícím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, mleté maso, 2 lžíce studené vody, petrželku, česnek a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte karbanátky.
-
Olej zahřejte v pánvi a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.
Kuchařka: Nikol3022