Pikantní řapíkatý dresink

67
- reklama -

Suroviny

3 lžíce bílého jogurtu neochuceného
2 lžíce čertovské omáčky hamé
1 lžička olivového oleje – lze vynechat
1 řapík celeru i s lístky nakrájený nadrobno
1/2 menší cibule nakrájená nadrobno
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny dobře promícháme a necháme alespoň 1/4 hodinky uležet.

  2. Dresink můžeme použít na různé chlebové, nebo rohlíkové i jiné placičky. Můžeme jim pokapat hranolky, osmažené bramborové krokety, prostě dle chuti.

Poznámka od kuchařky

Doufám, že to nevyzní negativně, když napíšu, že jsem „luxovala“ ledničku:-) Ale na takto zhotoveném dresinku jsme si opravdu pochutnali. Podávala jsem ho k večeři s „Rohlíkovými sněhovými placičkami“.