
- reklama -
Suroviny
- 3 lžíce bílého jogurtu neochuceného
- 2 lžíce čertovské omáčky hamé
- 1 lžička olivového oleje – lze vynechat
- 1 řapík celeru i s lístky nakrájený nadrobno
- 1/2 menší cibule nakrájená nadrobno
- špetka soli
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny dobře promícháme a necháme alespoň 1/4 hodinky uležet.
-
Dresink můžeme použít na různé chlebové, nebo rohlíkové i jiné placičky. Můžeme jim pokapat hranolky, osmažené bramborové krokety, prostě dle chuti.
Poznámka od kuchařky
Doufám, že to nevyzní negativně, když napíšu, že jsem „luxovala“ ledničku:-) Ale na takto zhotoveném dresinku jsme si opravdu pochutnali. Podávala jsem ho k večeři s „Rohlíkovými sněhovými placičkami“.
Kuchařka: Anna Kocikova









