![Špenát s rýží a vejcem_5ff959d976a34.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/spenat-s-ryzi-a-vejcem_5ff959d964178.jpeg)
- reklama -
Suroviny
2 porce
- • 200 g listový špěnát mražený
- • 300 g rýže (hřebíček, cibule, bobkový list..)
- • 4 stroužky česneku
- • 2 vejce
- • olivový olej
- • sýr
Postup přípravy receptu
-
Necháme si rozmrazit špenát.
-
Mezitím se uvaříme rýži.
-
Těsně před jejím dovařením si na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme nakrájený česnek. Přidáme špenát a rýži a ještě chvíli podusíme (rýže změkne). Osolíme, opepříme. Přidáme vajíčka uvařená natvrdo.
-
Podáváme posypané sýrem.
Kuchařka: Lucie95