
- reklama -
Suroviny
    
- 300 – 400 g vařeného hovězího masa
- 200 g majonézy
- 3 – 4 kyselé okurky
- 3 lžíce kapar
- 3 jarní cibulky
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- čerstvě mletý bílý pepř
- citronová šťáva (nemusí být)
Postup přípravy receptu
- 
Vařené maso / např. použité na přípravu vývaru / nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku / nebo rozmělníme v el. sekáčku /. 
- 
Okurky a bílé části cibulek jemně pokrájíme a přidáme k masu. 
- 
Ochutíme solí a pepřem, / citronem /, spojíme s majonézou a hořčicí a na závěr promícháme s kapary a jemně pokrájenou cibulkovou natí. 
Poznámka od kuchařky
Chtěla jsem přidat jen fotku, je tu několik pomazánek z vařeného masa, ale jinak jsou ingredience jiné, proto přidávám samostatně.
            Kuchařka: maris
        
 
            