
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 ks filetů tresky
- 1 vejce
- 2 PL mléka
- hladká mouka
- italská strouhanka
- 1/2 citrónu a limetky – nakrájené na půlměsíčky
- sůl
- mletý pepř čtyř barev
- citrónová šťáva
- rostlinný olej
Postup přípravy receptu
-
Porce tresky omyjeme, dobře osušíme, z obou stran osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.
-
V hlubší misce ušleháme mléko a vejce, poté rybí maso obalíme v mouce, vajíčkové směsi a strouhance. Zvolna z obou stran osmažíme na oleji.
-
Podávala jsem s jemným bramborovým salátem, obložíme citronovými a limetkovými proužky (pokud by si někdo přál maso dále pokapat) a coleslaw salátem.
Kuchařka: Lenka Škulinová