- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 2 tvarohy (ve vaničce)
- smetana ke šlehání
- zakysaná smetana
- čerstvé jahody
- piškoty
- moučkový cukr
- káva
- máta na ozdobení
Postup přípravy receptu
-
Smícháme si ušlehanou šlehačku s tvarohem a zakysankou.
-
Do krému přidáme tak 3 – 4 lžíce moučkového cukru.
-
Do skleniček (já používám whiskovky) dáme na dno 2 piškoty a pokapeme je kávou.
-
Piškoty potřeme troškou krému.
-
Na krém poklademe nakrájené jahody a přidáme vrstvu krému.
-
Na krém dáme opět dva piškoty, které pokapeme kávou a potřeme je krémem.
-
Na krém přijdou zase nakrájené jahody a na jahody poslední vrstva krému.
-
Jahody co nám zbyly rozmixujeme, ocukrujeme a přidáme jako poslední vrstvu na krém.
Poznámka od kuchařky
Zdobíme mátou.
Kuchařka: Ivetakucera