Lišky na slanině

99
- reklama -

Suroviny

čerstvé lišky
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme.

  2. Na pánvi na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme houby.

  3. Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty.

  4. Podlijeme malinko vývarem nebo vodou a necháme 10 minut probublávat.

  5. Nakonec vsypeme posekanou majoránku, promícháme a odstavíme.

  6. Podáváme nejlépe s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/