
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 800 g kuřecích prsou
- 100 g Majolky®
- 50 g tatarky
- 100 g (tence krájených plátků) z vepřového kolene
- 2 lžíce Tandoori masala
- 1 mladá cuketa nakrájená na tenké proužky
Postup přípravy receptu
-
Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori.
-
Maso opláchneme, osušíme a každé prso obalíme dvěma plátky kolene.
-
Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs.
-
Asi 4 lžičky rozetřeme na cuketové plátky, svineme a přidáme k masu.
-
Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190°C.
Podáváme s brambory, rýží, pečivem, zeleninovým salátem,
Poznámka od kuchařky
Zde se sádlovými brambory pečenými v sáčku.
Kuchařka: danielle72