
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 800 g vysokého roštěnce
- 1 PL dijonské hořčice
- 1/2 PL nahrubo podrceného pepře
- 1 PL nasekaných lístků šalvěje
- 1 PL nasekaných lístků máty
- sůl
- olej
- voda
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa.
-
PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin.
-
Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.
Poznámka od kuchařky
PL – polévková lžíce.
Kuchař: Dooga









