- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 rybí konzerva (Nekton – China, Fish and vegetables)
- 1/2 střední na jemno nasekané cibule (i naťová)
- 100 g sýra Cottage bez příchuti
- 1 hrst doměkka uvařeného květáku
- 3 kousky jemně posekaných sušených rajčat v oleji
- sůl
- bylinky na ozdobu
Postup přípravy receptu
-
Z rybí konzervy vyjmeme maso, podélně je rozpůlíme, vykrojíme kostřičky (nemusí se to, je jich málo a jsou měkké, ale já pomazánky radši bez nich).
-
Květák nasekáme nadrobno, smícháme s cibulkou, sušenými rajčaty a sýrem cottage. Vše smícháme spolu s rybou a zbytkem konzervy a vidličkou rozmačkáme.
-
Necháme v lednici odležet alespoň dvacet minut a podáváme s pečivem.
Kuchařka: danielle72