
- reklama -
Suroviny
- 120 g sýr Camembert
- 1 vrchovatá lžíce Lučiny
- 4 vrchovaté lžíce tatarské omáčky
- 1 malá červená cibule
- 1 kaki
- 1 malé jablko
- sušené chilli papričky se solí v mlýnku
- dále budeme potřebovat
- 1-2 dny staré rohlíky
- trochu oleje na smažení
- stroužek česneku na potření
Postup přípravy receptu
-
Kaki důkladně umyjeme a se slupkou nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle.
-
Na hrubé slzičky nastrouháme oloupané jablko a Camembert.
-
Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, Lučinu a cca 5x otočíme mlýnkem s kořením. Vše důkladně promícháme a dáme na chvíli do lednice.
-
Mezitím si nakrájíme rohlíky, které po obou stranách opečeme do zlatavé barvy na pánvi, kterou jsme lehce potřeli olejem.
-
Opečené rohlíky malinko očesnekujeme a potřeme vychlazenou pomazánkou.
Poznámka od kuchařky
Do podobných přidávám salát, který jsem dělala nedávno. Obě verze jsou moc dobré.
Kuchařka: Anna Kocikova