Buřtguláš samotáře Rermora

40
- reklama -

Suroviny
4 porce

3 ks špekáčků (z Globusu)
5 ks brambor (středních)
2 ks cibule (větší)
sůl
2 PL kečupu
5 stroužků česneku
majoránka
sušená paprika
pepř
kmín
1 PL sádla

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku „středně“ nakrájenou zpěníme na sádle.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme nakrájené špekáčky a osmahneme je.

  3. Přisypeme cca 2 polévkové lžíce papriky a vše promícháme.

  4. Přilijeme trošku horké vody z konvice. Zamícháme.

  5. Po minutě přidáme na kostky nakrájené brambory a zalijeme vše horkou vodou „po vrch“. Opět promícháme a osolíme.

  6. Přidáme prolisovaný česnek + trochu majoránky + 2 polévkové lžíce kečupu + trošku kmínu a opět promícháme.

  7. Dál vaříme až do změknutí brambor a případně zahustíme.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s čerstvým rohlíkem či chlebem ! ( a píívem ) 🙂