
- reklama -
Suroviny
- broskve
- pevná rajčata (lze vynechat)
- cibule
- Zálivka:
- olej (nemusí být)
- citron (ocet)
- sůl
- cukr
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve odsrstí), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Poznámka od kuchařky
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Kuchař: casino