Broskvový salát s cibulí

52
- reklama -

Suroviny

broskve
pevná rajčata (lze vynechat)
cibule
Zálivka:
olej (nemusí být)
citron (ocet)
sůl
cukr
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve odsrstí), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.

    Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.

Poznámka od kuchařky

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…